Villa Dalmatino Pakoštane

Finden Sie ein Angebot, dem Sie nicht widerstehen können, und wir werden alles daran setzen, Ihre Erwartungen zu erfüllen. Reservierung Entscheiden Sie sich für eines unserer Urlaubsangebote und genießen Sie einen erholsamen Urlaub.

Pakoštane i okolica

Otok Vrgada

Priroda je Vrgadu darovala ljepotom razigrane obale, plodnim poljem i mirisnom borovom šumom, a u dotu joj je dala i trinaest otočića da ju krase, kako kakva prosuta kolajna.

Vransko jezero

Ovo najveće slatkovodno jezero u Hrvatskoj i Ornitološki rezervat, prirodno stanište ptica vodarica. Za sunčanih zimskih dana po 100 000 ptica ljuljuška se na vodi, uživajući u blagoj klimi i obilju hrane. Obilje ribe i ribički lov na kapitalce svakodnevnica su na Vranskom jezeru. Nerijetko se ulove i do 200 kg teške grdosije, najčešće somovi.

Čelinka

Brdo Čelinka iznad Draga je dobar vidikovac oduvjek se govorilo s kojeg se pruža pogled veličanstven pogled na sve četiri strane svijeta.

Kamenjak

Na vrhu brda Kamenjak, iznad sredine Vranskog jezera imate pogled na čitavo jezero, na početak Kornatskog otočja, na Murter, Pirovac, Drage, Pakoštane

Ornitološka staza “Ptice Vranskoga jezera“

Poučna staza oko Vranskog jezera u dužini od 450 metara omogućit će vam impresivnu šetnju i upoznavanje sa staništima i hranilištima ptica u gustom tršćaku.